Ruhaátvételi tájékoztató

A Huszonkettes egyedi áras, vállfás üzleteiben kizárólag fiatalos, tetszetős, makulátlan küllemű, anyagában korszerű és komfortos, márkás ruhákat forgalmaz. A ruhákat, cipőket magánszemélyektől vásároljuk fel egységes, nyomott darabáron. Az átvett cikkekért - megegyezés szerint - azonnal készpénzben vagy átutalással fizetünk. A szokásos átvételi ár 500 Ft/darab. Cipőkért, csizmákért, üzletünk által elismert minőségi, márkás darabokért, (alkalmi) ruhákért, kabátokért szívesen fizetünk felárat, készpénzben akár 1000-5000 forintot is! Soron kívüli behozatalra van lehetőség abban az esetben, ha valaki az általa behozott ruhákért kapott pénzt akár azonnal levásárolja bármelyik üzletünkben. Ebben az esetben a ruhaneműket magasabb áron számítjuk, legalább 700 forint/db árról indulunk.

A Huszonkettes vállalkozási formában működő viszonteladó, ezért a felvásárlási árakat mindig úgy számítjuk, hogy az átvett termékeket haszonnal értékesíteni tudjuk. Szoktuk javasolni, hogy mielőtt a nem használt holmijától az általunk kínált áron megválna, mindenképpen próbálja meg azt magánszemélynek magasabb áron értékesíteni netes hirdetőportálokon, vásárokon, börzéken.Amit tudni kell

Az összekészített ruhákat kérjük az alábbi kritériumok alapján összeválogatni, és a táskákban szárazon összehajtogatva elhelyezni.

  1. 1, Divatos: napjaink divatjának megfelelő (jelenleg forgalomban lévő darabok)
  2. 2, Új, újszerű: kifogástalan állapotú (nem látszik rajta a használat)
  3. 3, Szezonális: az aktuális évszaknak megfelelő
  4. 4, Tiszta: frissen mosott, esetleg vasalt ruhák, cipőnél a talp és a felsőrész is tiszta.

Kizárólag női ruhát, cipőt, táskát, övet, pénztárcát és bizsukat veszünk át.

***Piszkos, gyűrött, kicsit is kopott, szagos, állatszőrös, divatjamúlt holmikat nem áll módunkban átvenni!***

Az átvétel helyszíne: Debreceni utca 18/c., 0620 851 7444