Ruhaátvételi tájékoztató

A Huszonkettes egyedi áras, vállfás üzleteiben kizárólag fiatalos, tetszetős, makulátlan küllemű, anyagában korszerű és komfortos, ruhákat forgalmaz. A ruhákat, cipőket magánszemélyektől vesszük be, bizományos formában, egységes, nyomott darabáron. Az átvett cikkekért - a későbbiekben megegyezés szerint fizetünk. A szokásos bevételi ár 500 Ft/darab. Cipőkért, csizmákért, üzletünk által elismert minőségi, márkás darabokért, (alkalmi) ruhákért, kabátokért szívesen fizetünk felárat, akár 1000-3000 forintot is!

A Huszonkettes vállalkozási formában működő viszonteladó, ezért a felvásárlási árakat mindig úgy számítjuk, hogy az átvett termékeket haszonnal értékesíteni tudjuk. Szoktuk javasolni, hogy mielőtt a nem használt holmijától az általunk kínált áron megválna, mindenképpen próbálja meg azt magánszemélynek magasabb áron értékesíteni netes hirdetőportálokon, vásárokon, börzéken.Amit tudni kell

Az összekészített ruhákat kérjük az alábbi kritériumok alapján összeválogatni, és a táskákban szárazon összehajtogatva elhelyezni.

  1. Divatos: napjaink divatjának megfelelő (jelenleg forgalomban lévő darabok)
  2. Új, újszerű: kifogástalan állapotú (nem látszik rajta a használat)
  3. Szezonális: az aktuális évszaknak megfelelő
  4. Tiszta: frissen mosott, esetleg vasalt ruhák, cipőnél a talp és a felsőrész is tiszta.

Kizárólag női ruhát, cipőt, táskát, övet, pénztárcát és bizsukat veszünk át.

***Piszkos, gyűrött, kicsit is kopott, szagos, állatszőrös, divatjamúlt holmikat nem áll módunkban átvenni!***

Az átvétel helyszíne: Debreceni utca 18/c., +36 30/732-5184